-
-
-
Food History: Critical and Primary Sources
600 CHFGr.8°, XVIII, 436, XII, 465, XIII, 489 u. XIII, 451 S. -
Encyclopedia of Food and Culture
500 CHF4°, jeweils farbiges Frontispiz, XIX, 691, 614 u. 699 S., tlw. farbige Abb. -
A Cultural History of Food
480 CHFGr.8°, IX, 251, IX, 242, IX, 242, IX, 273, IX, 281 u. IX., 272 S. -
-
-
Food Cultures of the World Encyclopedia
350 CHF4°, XI, 337, 19 S.; XI, 389, 19 S.; XI, 309, 19 S.; XI, 399, 19 S.; Abb. -
-
-
The Anton Mosimann Collection of Books and Documents on European Cookery and Gastronomy
350 CHF4°, o. P.: 72 Bl., zahlr., tlw. farbige Abb. auf Tafeln -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Unser täglich Brot in der Geschichte und im Volksbrauch
80 CHF8°, 56 S., zahlr. Abb. (oft auf Tafeln) -
-
-